VÝHODNÝ SET, CD set 2x Cregg + 3x klasická hudba v minutce
Kód: | CD+BWset |
---|---|
Dostupnost: | NENÍ skladem |
Objemová sleva | |
---|---|
Od 2 Ks: | 638.00 Kč |
Původní cena s DPH: | 798 Kč |
---|
Vaše cena bez DPH: | 560.33 Kč |
---|---|
Vaše CENA s DPH: | 678.00 Kč |
Hudební vařič vajíček
melodi MOZART - naměkko, BOCCHERINY - na středně, Grieg - natvrdo
Pro milovníky vážné hudby jsme zařadily melodie velkých mistrů, kteří jistojistě taky rádi vejce "tak akorát". A s osvědčenou funkcí pro tři stupně tuhosti vaječného žloutku. Dokonalost při vaření vajec je samozřejmostí. BeepEgg přesně ví, kdy je třeba stav žloutku např. na hniličko. Teplotní senzor v BeepEgg přesně detekuje, ve který moment se začne voda vařit a od tohoto bodu zabudovaný časovač začne opočítavat čas až do momentu ideálního stavu pro dokonale uvařené vejce. Jednoduše dejte BeepEgg do vody se skutečnými vejci a vařte společně. Když jsou vajíčka "tak akorát", BeepEgg zahraje melodii např. Mozarta
Klasické vzdělání při vaření:
Naměkko vařená vejce: Ranní pohoda Edward Grieg
Pro středně vařené vejce: (na hniličku): Menuet Luigy Boccherini
Natvrdo vařená vejce: Malá noční hudba W. A. Mozart
Cregg - otvírák&stojánek 2ks
Pro snídani ve dvou
Navržen v černé a bílé se může cregg&cregg zamlouvat lidem s klasickým vkusem. CD obsahuje jeden černý a jeden bílý cregg. Zejména v kombinaci s časovačem vaření vajíček BeepEgg ® [Blegg & White], je CD cregg & cregg nejenom speciálním snídaňovým nástrojem pro nás samotné, ale i skvělý dárek.
3v1 - NŮŽ NA SKOŘÁPKU, KALÍŠEK NA VEJCE A PRSTÝNEK NA UBROUSEK
Cregg něžnou cestou otevře vejce. Není nudné klepat na vejce lžičkou a obírat drobné prasklé úlomky skořápky? Už nemáte prostor ke skladování podšálků na vejce v kuchyni? My máme, co vy potřebujete.
Cregg je jemný způsob, jak se dostat do žloutku. Už více žádné brutální sekací taktiky s nožem. Cregg otevře vaše vejce přesně a elegantně.
Chcete-li otevřít své vajíčko, prostě nasaďte cregg řezacími kolečky směrem dolů na horní část vajíčka. Zatočením jemně v obou směrech a skořápka bude čistě proříznuta. Teď už jen stačí jen odklopit nožem nebo lžící horní díl i s bílkem a chcete- li bez bílku, sejměte špičku jen prsty a vejce zůstane celé.